Disclaimer

De GroteLongontstekingMeting.nl (GLM) is een onafhankelijke website: organisatorisch, inhoudelijk, wetenschappelijk of anderszins.

Aansprakelijkheid

Aan de inhoud van deze internetsite kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud van deze site is met de uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan De GroteLongontstekingMeting.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele opgelopen schade, die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van de informatie over ziekten, medicijnen of vaccinaties op deze site.

Het gebruik van de aangeboden informatie geschiedt op basis van eigen verantwoordelijkheid van de gebruiker. Bij twijfel over uw gezondheid dient u altijd contact op te nemen met uw eigen arts of specialist.

GLM bevat links naar websites of webpagina’s van derden. De GroteLongontstekingMeting.nl heeft geen zeggenschap over de inhoud of andere kenmerken van deze sites en is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Privacy

De GroteLongontstekingmeting.nl gaat zeer zorgvuldig om met uw privacy. Uw persoonlijke gegevens worden voor de meting geanonimiseerd. (E-mail)adressen of andere persoonlijke informatie zullen niet worden verspreid. Wij vragen alleen naar de vier cijfers van uw postcode zodat wij kunnen nagaan in welke regio bepaalde verschijnselen optreden. Uit deze vier cijfers van uw postcode kunnen wij niet uw adres afleiden.